Skip links

Carrière Bij Careerteam

Be part of the success story and join the team!
NAAR DE VACATURES
CAREERTEAM

Onze ondernemingen

Digitale managers

Financiën en onroerend goed

Ingenieurs en industrie 4.0

Speciale IT- en toekomsttechnologieën

IT-experts voor softwareontwikkeling, programmering en webdevelopment

Farmacie en wetenschap, life science

TEAMEVENT 2018

CareerTeam family

What we offer

Werken bij CareerTeam

Carrièrepad

Wij bieden je de mogelijkheid om je vanaf het eerste moment in snelle stappen zowel zakelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen. Dankzij duidelijk gestelde doelen en regelmatige feedback van het management weet je altijd precies, wanneer je klaar bent voor de volgende grote stap. Jouw top-performance wordt niet alleen gevraagd, maar ook beloond – met een sprong omhoog op het aantrekkelijke carrièrepad!

Teamcultuur

Wij onderscheiden ons door een sterk ontwikkelde teamspirit en distantiëren ons duidelijk van een ellebogencultuur. Bij ons krijgt iedereen de kans om zijn taken met de nodige ondersteuning te vervullen – successen worden gevierd met het hele team, ook (of: niet alleen) bij tafelvoetbal of beerpong!

Maandelijkse bijscholing

CareerTeam heeft bijscholing hoog in het vaandel! In regelmatig gehouden workshops wisselen wij met managers uit ons netwerk van gedachten over relevante onderwerpen uit ons vakgebied. Online marketing, producten, IT of leadership: elke maand leren we nieuwe dingen en we kijken ernaar uit om deze kennis binnenkort ook met jou te delen.

Datagedreven recruiting

Succes in recruiting meetbaar maken: bij ons leer je om te werken met aandacht voor getallen en vorm je je succes voortdurend door het doelgerichte gebruik van analytic-tools. Wekelijkse meetings met het team en het management helpen je om altijd “on track” te blijven en succesvol te zijn!

Netwerk

Als HR Consultant bij CareerTeam leer je iedere week een groot aantal nieuwe kandidaten kennen. Door direct response en het bezoeken van events groeit je netwerk razendsnel en geeft je carrière vleugels voor de weg naar boven!

International

Onze verschillende kantoren (Parijs – Hamburg – Berlijn – Zürich – Amsterdam) bieden talloze mogelijkheden om in een internationale context te werken. Als je de behoefte hebt om jezelf te ontwikkelen en buiten de kaders te denken, laten we dan eens in gesprek gaan!

Onze waarden

Wij zijn digitaal.

Wij zijn digitale experts; ons succes is gebaseerd op een zeer analytische denkwijze, datagebaseerde beslissingen en een brede deskundigheid in de sector.

Voortreffelijke service.

Met behulp van nieuw ontwikkelde methoden en de allerlaatste technologie bieden wij hoogwaardige service, die ervoor zorgt dat wij binnen de kortste tijd de perfect fit voor onze partners en kandidaten kunnen vinden.

Werken met passie.

Wij putten onze inspiratie uit mensen die het ons iedere dag opnieuw mogelijk maken om in een dynamische werkomgeving te werken en ertoe bereid zijn om een stukje verder te gaan voor onze partners, onze kandidaten en het hele team.

Actief relaties opbouwen.

Wij creëren langdurige en persoonlijke partnerschappen die gebaseerd zijn op duurzaamheid, inzet en vertrouwen.

Streven naar groei.

Doorlopende training en verbetering van onze processen vormen de basis voor een sterke groei van alle teamleden en ons bedrijf.

Waardering voor het team.

Ons team is de kern van onze hoogwaardige service. Wij ondersteunen elkaar, waarderen elke bijdrage en communiceren openlijk in een familie-achtige, maar uitdagende ondernemingscultuur.

Dagelijkse innovaties.

Wij leven digitaal en hebben altijd de vinger op de pols. Door diversiteit en interdisciplinariteit stellen wij gevestigde normen op de proef en zijn wij een innoverende kracht in onze sector.

cv

Meld je nu aan!

CareerTeam