Jeremias Meier

Oprichter & CEO, bexio

"De samenwerking met CareerTeam verliep uiterst ongecompliceerd en professioneel; er werden mij al binnen zeer korte tijd kwalitatief hoogwaardige profielen voorgesteld. Ik kan Fabian Weber en zijn team zonder enig voorbehoud aanbevelen."

Bedrijfsprofiel

bexio is met 50 medewerkers de toonaangevende aanbieder van webgebaseerde business software voor kleine ondernemingen, zelfstandigen en startups. Momenteel werken meer dan 8.000 ondernemingen in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk met de business software van de in Rapperswil (CH) gevestigde onderneming. De intuïtieve cloudgebaseerde software biedt van boekhouding en ordermanagement tot en met geautomatiseerde betalingsafwikkeling een breed en geïntegreerd scala aan functies en markeert zo het einde van omslachtige loonboekhoudingen met eindeloze Exceltabellen. In het jaar 2016 ontving bexio de 'Top 100 Startup' Award als beste software startup uit meer dan 100.000 startende ondernemingen en startups in Zwitserland.

Projectbeschrijving

Na de succesvolle oprichting en de opbouw van een solide klantenbestand was het belangrijk het productassortiment door te ontwikkelen en de bekendheid evenals de groei van de jonge onderneming duurzaam te bevorderen. Het waarborgen van de strategische doorontwikkeling van de product-roadmap en de uitbreiding in Duitsland en Oostenrijk ging bijvoorbeeld gepaard met nieuwe eisen aan het managementteam van bexio, waaraan men tegemoet is gekomen door nieuwe medewerkers in dienst te nemen bij Marketing (chief marketing officer) en Product (chief product officer). Bij de samenwerking tussen bexio en CareerTeam werd er bijzondere waarde aan gehecht dat de profielen naast hoge vakkundige en technische vaardigheden ook in het algemeen inzicht hebben in alle gebieden van een jonge en dynamische onderneming, deze begrijpen en op grond van hun expertise van advies kunnen dienen. De vacature CMO werd vervuld met het tweede en die van de CPO met het zesde door CareerTeam voorgestelde profiel.

Terug naar overzicht