Felix Schneider

Mede-oprichter / Managing Director, Dreamlines

"CareerTeam heeft ons in belangrijke mate gesteund bij het vormen van een mondiaal managementteam. Dankzij de uitgebreide digitale kennis en het internationale netwerk heeft CareerTeam alle zoekacties binnen korte tijd succesvol afgerond. Wij verheugen ons reeds op de verdere samenwerking."

Bedrijfsprofiel

Het reisportaal Dreamlines behoort met 350 medewerkers in 7 landen en een aanbod van meer dan 30.000 cruises tot een van de toonaangevende online aanbieders in zijn branche. Voor de verdere groei werd in de serie C-financieringsronde 20 miljoen bij elkaar gebracht. Tot de investeerders behoren onder meer Altjoint Ventures, Target Ventures, Holtzbrinck Ventures, Hasso Plattner Ventures, Astutia en Dima Ventures.

Projectbeschrijving

Dreamlines heeft zich in zeer korte tijd ontwikkeld tot een van 's werelds toonaangevende B2C-boekingsportalen voor cruises. Daarnaast werd met de boekingssoftware Pegasus een tweede pijler in de B2B-handel opgezet. In verband met de zeer snelle, internationale groei van Dreamlines heeft CareerTeam bij de keuze van het C-level er bijzonder op gelet om een internationaal team te werven uit ervaren managers, die hun sporen reeds bewezen hebben in de mondiale schaling van snelgroeiende internetbedrijven.

Case Study Dreamlines Diagramm

Terug naar overzicht