Moritz Thiele

Oprichter / CEO, Finanzcheck

"CareerTeam begrijpt onze strategie en de daaruit voortvloeiende eisen aan nieuwe medewerkers. Alle kandidaten van CareerTeam worden uitgebreid getest op beroepsmatige en persoonlijke geschiktheid, waardoor wij in de laatste jaren snel en efficiënt gegroeid zijn. Ik kan Ole Mensching en zijn team absoluut aanbevelen."

Bedrijfsprofiel

Het Hamburgse Fintech-bedrijf houdt zich met meer dan 120 medewerkers bezig met de B2C-kredietmarktplaats Finanzcheck.de alsmede met whitelabel- en technologie-oplossingen voor banken en makelaars. In verband met de jaarlijkse groeipercentage van 150% alsmede een totaal gerealiseerd kredietvolume van meer dan 1,3 miljard euro (situatie eind 2015) hebben de investeerders Harbour Vest, Highland Capital Partners en Acton Capital recentelijk 33 miljoen euro geïnvesteerd in de verdere groei.

Projectbeschrijving

CareerTeam ondersteunt de groei van het Hamburgse Fintech-bedrijf Finanzcheck.de voortdurend door de vakoverstijgende werving van managers en experts. “Dankzij de uitgebreide selectie van CareerTeam spreken wij alleen met de beste gegadigden en kunnen ons ondanks vele nieuwe situaties concentreren op de uitvoering van onze groeistrategie”, aldus Moritz Thiele, oprichter en CEO van Finanzcheck. Daarbij onderzoekt CareerTeam niet alleen de affiniteit met de financiële branche maar ook de relevante ervaring bij toonaangevende online-bedrijven, flexibiliteit, drive en teamgeest.

Case Study Finanzcheck Diagramm

Terug naar overzicht