Angelika Kambeck

Hoofd van de strategic group HR, Kloeckner & CO SE

"Met CareerTeam hebben wij toegang gekregen tot een netwerk van digitale experts. Wij konden onze digitale unit vanaf de grond opzetten en zijn buitengewoon tevreden met de service."

Bedrijfsprofiel

Klöckner & Co is wereldwijd een van de grootste producentonafhankelijke staal- en metaaldistributeurs en een van de toonaangevende staal-servicecenter ondernemingen. Via een distributie- en servicenetwerk van ca. 200 vestigingen in 14 landen levert het concern aan ca. 140.000 klanten. Als trendsetter in de digitale transformatie in de staalindustrie heeft Klöckner & Co zich ten doel gesteld de leverings- en prestatieketen volledig te digitaliseren.

Projectbeschrijving

Om sneller dan ooit duurzame waarden te leveren aan klanten en leveranciers verbindt Klöckner in het kader van de digitalisering zijn meer dan 100 jaar ervaring aan dezelfde methodes die ook startups in Silicon Valley succesvol hebben gebruikt: radicaal gebruikersgericht denken en zakelijke flexibiliteit. CareerTeam heeft Klöckner gesteund bij het vormen van de interdisciplinaire teams in de digitale unit kloeckner.i. Dankzij het grote digitale netwerk van managers en experts van de recruitingpartners werden voor de positie op korte termijn geschikte kandidaten gevonden. Door het gestructureerde en gestandaardiseerde zoekproces werd gegarandeerd dat alle voorgestelde kandidaten niet alleen de relevante startup-methoden beheersen maar eveneens uit de voeten kunnen met het digitale veranderingsproces in het concern.

CareerTeam kon voor Klöckner & Co succesvol tussen 10 en 20 vacatures vervullen.

Terug naar overzicht