Skip links

Digitale transformatie

Met concerns vertrouwde digital natives. Individueel advies. Hoge snelheid.

Branches

CareerTeam behoort met meer dan 180 medewerkers en kantoren in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Nederland tot de grootste digitale personeelsadviseurs in Europa. Met onze totaalbenadering adviseren wij old economy ondernemingen bij hun digitale transformaties en bouwen digitale afdelingen vanaf de grond op. Ons scala aan diensten als HR-kantoor omvat het opzetten van de teamstructuur, de omschrijving van de gezochte kandidaatprofielen, de opbouw van een digitale employer branding, het zoeken naar en selecteren van geschikte managers en vakkrachten evenals het onboardingprogramma van de afdeling. Bij de selectie van managers en vakkrachten letten we naast vakbekwaamheid en behaalde successen in de digitale branche in het bijzonder op persoonlijkheid en de daarmee verbonden vaardigheid bij het change management.

Hoe kunnen wij u helpen?

Naam*

Onderneming*

E-mail*

Telefoonnummer

Vakgebied selecteren

Functie selecteren

Managing Director Nederland

Frederik Smits

Telefoonnummer
+31 (0)20 244 02 47

Onze vakgebieden

Commerciële sector

De commerciële sector wordt meer dan elke andere industrie beïnvloed door de digitalisering. Volgens Ebay en Mytoys vinden wij de juiste experts voor uw digitale strategie.

Energie en voorziening

De onderwerpen duurzame energieproductie en voorzieningszekerheid zijn momenteel sociaal gezien zeer urgente kwesties in de energiebranche. Digitalisering zorgt in deze branche voor veel veranderingen, daarom bieden wij u specialisten die uw bedrijf in de toekomst zullen leiden.

Consumptiegoederen

Of het nu gaat om supply chain- , marketing- of verkoopprocessen; de handel in consumptiegoederen wordt hedendaags grotendeels gedigitaliseerd. Wij zorgen voor geschikte experts en leidinggevende, zodat uw digitalisering strategie optimaal functioneert.

Informatie en telecommunicatie

Digitalisering van de bestaande processen en het beheer van deze verandering is een inherent onderdeel van de moderne telecommunicatie.

Banken en verzekeringen

Een groot deel van alle financiële diensten gebeurt momenteel online en is geautomatiseerd. Om ervoor te zorgen dat alles in dit uiterst gevoelige domein betrouwbaar verloopt, vertrouwen klanten zoals Frinanzcheck.de en barzahlen.de op ons netwerk.

Media en entertainmentindustrie

Of het nu gaat om klassieke mediagroepen of grote productiebedrijven; wij bieden specialisten en leidinggevenden voor de weg naar de digitale toekomst.

Chemische en farmaceutische industrie

De grootste uitdaging van vandaag in de chemie en farmaceutische industrie na de digitalisering ligt in het gebrek aan geschikt personeel. CareerTeam helpt u bij het invullen van individuele functies en het bouwen van complete afdelingen.

Mechanische- en installatietechniek

Digitaliserings strategieën en -maatregelen zijn onmisbaar om tegenwoordig op de industriële wereldmarkt actief te blijven. Careerteam vindt de juiste experts voor het implementeren van de digitale transformatie.

Automobielindustrie

De auto-industrie is een van de centrale pijlers van de industrie. In deze branche wordt de aanpassing en implementatie van de digitale transformatie steeds belangrijker. CareerTeam ondersteunt u bij de zoektocht naar digitale leidinggevenden en professionals.

Bouwindustrie

De vraag naar woningen neemt toe, daardoor stijgt de bezettingsgraad van bouwbedrijven en leveranciers. Wij ondersteunen uw groeistrategie met onze executive search voor toekomstgerichte leidinggevenden.

Transport en logistiek

Zowel interne digitalisering processen als externe factoren zoals groei in de e-commerce vergroten de behoefte aan transformatie en controle in de transport- en logistieke sector. Met onze gevestigde executive search ondersteunen we u bij deze verandering.

Elektronica-industrie

Wij ondersteunen onze klanten in de elektronica-industrie met de digitalisering door middel van op maat gemaakte personeelsoplossingen.

CareerTeam