Wij vinden uw experts voor

Digitaal productbeheer

Voor een meerderheid van bedrijven, van startups tot grote bedrijven, vormen goed geleide digitale producten tegenwoordig de basis van succesvolle digitale bedrijfsmodellen. De voorwaarde voor succesvolle producten en services zijn vooral ervaren en digitaal ervaren product managers.

Tegenwoordig is het aanbod van digitale producten groter dan ooit tevoren, terwijl de diversiteit blijft toenemen. Er moet onder meer onderscheid worden gemaakt aan wie een digitaal product is gericht. Tegenwoordig hebben eindgebruikers voornamelijk contact met apps, bijvoorbeeld bij het zoeken naar een parkeerplaats, winkelen of om andere mensen te ontmoeten. Aan de zakelijke kant verschijnen digitale producten, bijvoorbeeld in de vorm van bedrijfsspecifieke webwinkels of goederen beheersystemen. De functionaliteit, het ontwerp en de verwerking van digitale producten worden door de jaren heen steeds gevarieerder. Dit maakt ook de taken die betrekking hebben op conceptie, ontwikkeling en optimalisatie meer gespecialiseerd en complexer.

De digitale product manager

  • Gedetailleerde kennis van de industrie en markt
  • Productontwikkeling en marketing in de digitale omgeving
  • Beoordeling van speciale kenmerken, kansen en risico's van digitale goederen en diensten
  • User Experience Kennis
  • Kennis van praktische en juridisch relevante functies
  • Privacy wet

Onze bijdrage aan uw succes

Product managers in de digitale omgeving zijn allrounders - en deze alleskunners worden steeds populairder. CareerTeam helpt uw bedrijf bij het zoeken naar digitale experts en professionals die steeds schaarser worden. Of u nu op zoek bent naar een Chief Product Officer, een Senior Product Owner of een Platform Manager, wij bieden:

  • regelmatige trainingen en workshops van onze HR-consultants met betrekking tot productbeheer
  • Optimale geschiktheid van toetsingen van potentiële kandidaten
  • persoonlijke en professionele "Perfect Fit" tussen kandidaat en bedrijf
  • Netwerk van meer dan 350.000 digitale professionals en leidinggevenden

Neem nu contact met ons op!

Stuur ons een bericht - wij zullen de juiste kandidaat vinden voor uw criteria/behoeften.

Privacybeleid

Hierbij geef ik CareerTeam toestemming mijn persoonlijke gegevens op te slaan in een database. Opname in de database dient ertoe, mij te kunnen vinden voor een passende vacature bij de opdrachtgever van CareerTeam en het opnemen van contact. Bij de verwerking, het gebruik en de overdracht van door mij opgeslagen gegevens dient CareerTeam de bepalingen in acht te nemen van de Duitse Wet bescherming persoonsgegevens. Het is mij bekend dat ik de verleende toestemming te allen tijde kan herroepen en dat ik geen wettelijke aanspraak heb op gebruik van mijn gegevens door CareerTeam. CareerTeam behoudt zich het recht voor, een gedeelte of al mijn gegevens zonder opgaaf van redenen te verwijderen. Het verstrekken van deze gegevens aan derden, met name opdrachtgevers van CareerTeam, vindt in ieder afzonderlijk geval alleen plaats, nadat CareerTeam mij voorafgaand heeft geïnformeerd omtrent de te vervullen positie en mijn uitdrukkelijke toestemming tot het verstrekken van de gegevens aan de opdrachtgever heeft gekregen.