Carrière bij CareerTeam

Werk mee aan het succesverhaal en word onderdeel van het team!

Onze ondernemingen

Digitale managers

Speciale IT- en toekomsttechnologieën

IT-experts voor softwareontwikkeling, programmering en webdevelopment

Financiën en onroerend goed

Ingenieurs en industrie 4.0

Farmacie en wetenschap, life science

Dat is CareerTeam

6Bedrijven

6vestigingen

180+medewerkers

6.723geopende XING-profielen per week

636gesprekken met kandidaten per week

2teamevents per kwartaal

6verloren Beerpong-wedstrijden per maand

CareerTeam Family – Teamevent 2018

Onze medewerkers aan het woord

 • Alicia Buss

  Alicia Buss

  Managing Consultant

  CareerTeam bood mij vier jaar geleden een perfecte instap in de recruitingwereld. Daardoor had ik de mogelijk om de beginfase van startups te begeleiden en iedere dag te groeien in mijn taken alsmede actief mijn bijdrage te leveren aan het succes van het bedrijf. De datagedreven werkwijze, spannende digitaliseringsprojecten en met name de teamspirit maken CareerTeam tot een werkgever waar je je niet snel gaat vervelen!

 • Elisabeth Burgemeister

  Elisabeth Burgemeister

  Senior HR Consultant

  De ervaring van de afgelopen jaren zijn goed te zien bij CareerTeam. Na 2 jaar recruiting en HR in de startup trof ik hier bij mijn binnenkomst in 2015 een professionele sfeer, goed doordachte processen en duidelijke doelstellingen. Tot op de dag van vandaag ben ik zeer te spreken over het gezamenlijk bijslijpen van structuren, de individuele feedbackgesprekken en niet in de laatste plaats het overleg in het team.

 • Imke Duensing

  Imke Duensing

  Associate HR Consultant

  Na een afwisselende stage bij CareerTeam ben ik eind 2016 bij PALTRON als Accociate HR Consultant begonnen. Vooral in de IT-sector zijn er uitdagende projecten, zodat het nooit saai wordt en je iedere dag meer kunt leren en jezelf kunt doorontwikkelen. Nog een pluspunt is de sterke band onder de collega’s en de open feedback-cultuur. Feit is: ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk!

 • Jana Schmidt

  Jana Schmidt

  Senior PR Manager

  Sinds februari 2017 ben ik werkzaam als Senior PM Manager bij CareerTeam. CareerTeam biedt mij elke dag opnieuw de mogelijkheid om mijn opdrachten zelf vast te leggen en spoort mij ertoe aan deze altijd voor 110 procent uit te voeren. Eigen verantwoordelijkheid en initiatief staan hierbij voor alle medewerkers op de voorgrond - en dat met een fantastisch uitzicht over Berlijn!

 • Janet Jirsak

  Janet Jirsak

  Stagiaire Human Resources

  Ik werk inmiddels 3 maanden als stagiaire bij CareerTeam en ondersteun hier de interne werving. Vanaf het eerste begin werd ik actief bij de recruiting-processen en het team betrokken en na korte tijd mocht ik al op eigen verantwoordelijkheid een wervingsinterview houden. Het gehele team is erg gemotiveerd en straalt een echte startup-flair uit. Naast de focus op professionaliteit, komen we hier ook aan teamspirit en plezier niets te kort.

 • Kim Janßen

  Kim Janßen

  IT Recruiter

  Mijn stage bij alphacoders was voor mij de ideale introductie tot datagebaseerde werving. Met name de sterke teamcohesie en de tijdsautonomie in het dagelijkse werk hebben mijn beslissing ondersteund om vervolgens een baan aan te nemen als vaste IT-recruiter. In deze afwisselende omgeving en snel bewegende sector heb ik de mogelijkheid om mijzelf voortdurend verder te ontwikkelen en door het aandragen van eigen ideeën actief bij te dragen tot de vormgeving van diverse processen.

 • Kimani Michalke

  Kimani Michalke

  Operations Manager

  Na anderhalf jaar in business consulting ben ik overgestapt naar CareerTeam en versterk daar nu het Business Development Team. Ik haal mijn motivatie vooral uit de hoge mate van eigen verantwoordelijkheid, het leuke team en het feit dat ik de resultaten van mijn werk iedere dag direct te zien krijg. Zo kan ik in een positieve werkomgeving een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze snelgroeiende, datagebaseerde startup.

 • Lea Beste

  Lea Beste

  HR Consultant

  Vanuit mijn stage bij CareerTeam ben ik in de organisatie gebleven en ben sindsdien een vaste medewerker van het bedrijf. De hectiek van de job zorgt ervoor dat het nooit saai is en de spannende klanten en taken maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Een ander punt dat mij overtuigd heeft om na mijn stage hier te blijven, is de saamhorigheid en de teamgeest, die echt onmisbaar is.

 • Lena Maria Thomas

  Lena Maria Thomas

  Senior HR Consultant

  Sinds oktober 2015 maak ik deel uit van de CareerTeam-familie en vind sindsdien de beste digitale talenten voor onze klanten. Het werken met en voor bekende klanten zoals myToys is bijzonder leuk en door de verschillende posities ook heel afwisselend. Daarnaast is teamwerk hier bijzonder belangrijk, zodat het iedere dag weer een feest is om CareerTeam samen nog beter te maken.

Werken bij CareerTeam

Carrièrepad

Wij bieden je de mogelijkheid om je vanaf het eerste moment in snelle stappen zowel zakelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen. Dankzij duidelijk gestelde doelen en regelmatige feedback van het management weet je altijd precies, wanneer je klaar bent voor de volgende grote stap. Jouw top-performance wordt niet alleen gevraagd, maar ook beloond - met een sprong omhoog op het aantrekkelijke carrièrepad!

 

Teamcultuur

Wij onderscheiden ons door een sterk ontwikkelde teamspirit en distantiëren ons duidelijk van een ellebogencultuur. Bij ons krijgt iedereen de kans om zijn taken met de nodige ondersteuning te vervullen - successen worden gevierd met het hele team, ook (of: niet alleen) bij tafelvoetbal of beerpong!

 

Maandelijkse bijscholing

CareerTeam heeft bijscholing hoog in het vaandel! In regelmatig gehouden workshops wisselen wij met managers uit ons netwerk van gedachten over relevante onderwerpen uit ons vakgebied. Online marketing, producten, IT of leadership: elke maand leren we nieuwe dingen en we kijken ernaar uit om deze kennis binnenkort ook met jou te delen.

 

Datagedreven recruiting

Succes in recruiting meetbaar maken: bij ons leer je om te werken met aandacht voor getallen en vorm je je succes voortdurend door het doelgerichte gebruik van analytic-tools. Wekelijkse meetings met het team en het management helpen je om altijd “on track” te blijven en succesvol te zijn!

 

Netwerk

Als HR Consultant bij CareerTeam leer je iedere week een groot aantal nieuwe kandidaten kennen. Door direct response en het bezoeken van events groeit je netwerk razendsnel en geeft je carrière vleugels voor de weg naar boven!

 

International

Onze verschillende kantoren (Parijs - Hamburg - Berlijn - Zürich - Amsterdam) bieden talloze mogelijkheden om in een internationale context te werken. Als je de behoefte hebt om jezelf te ontwikkelen en buiten de kaders te denken, laten we dan eens in gesprek gaan!

 

Onze waarden

01

Wij zijn digitaal.


Wij zijn digitale experts; ons succes is gebaseerd op een zeer analytische denkwijze, datagebaseerde beslissingen en een brede deskundigheid in de sector.

02

Voortreffelijke service.


Met behulp van nieuw ontwikkelde methoden en de allerlaatste technologie bieden wij hoogwaardige service, die ervoor zorgt dat wij binnen de kortste tijd de perfect fit voor onze partners en kandidaten kunnen vinden.

03

Werken met passie.


Wij putten onze inspiratie uit mensen die het ons iedere dag opnieuw mogelijk maken om in een dynamische werkomgeving te werken en ertoe bereid zijn om een stukje verder te gaan voor onze partners, onze kandidaten en het hele team.

04

Actief relaties opbouwen.


Wij creëren langdurige en persoonlijke partnerschappen die gebaseerd zijn op duurzaamheid, inzet en vertrouwen.

05

Streven naar groei.


Doorlopende training en verbetering van onze processen vormen de basis voor een sterke groei van alle teamleden en ons bedrijf.

06

Dagelijkse innovaties.


Wij leven digitaal en hebben altijd de vinger op de pols. Door diversiteit en interdisciplinariteit stellen wij gevestigde normen op de proef en zijn wij een innoverende kracht in onze sector.

07

Waardering voor het team.


Ons team is de kern van onze hoogwaardige service. Wij ondersteunen elkaar, waarderen elke bijdrage en communiceren openlijk in een familie-achtige, maar uitdagende ondernemingscultuur.