Hét executive search bureau voor de meeste uitdagende C-level posities

Uw partner voor het vinden van de beste C-level executives.

Wilt u een gratis analyse met een overzicht van hoe de kandidatenmarkt eruit ziet (grootte, distributie, etc), de verwachte salarisrange, e.d. voor kandidaten die theoretisch passen voor een bij u openstaande positie? Stuur ons dan een kort bericht met informatie over de positie, en we sturen u de analyse binnen 1 werkdag toe.

  Uw gegevens worden volgens de AVG behandeld.

  Grondige consultatie

  Uitgebreide search

  Hoogste Kwaliteit

  IT Leadership

  CIO

  CTO

  Chief Software Architect

  Head of Engineering

  IT Manager

  De snelle, breed vertakte netwerksamenleving brengt digitale
  veranderingen met zich mee. Dit stelt de hoogste eisen aan het management van bedrijven. Klassieke hiërarchieën maken plaats voor flexibele en zelforganiserende structuren. Managers worden steeds vaker geconfronteerd met complexe uitdagingen en moeten razendsnel slimme beslissingen kunnen nemen. Meer dan ooit hangt het succes van het bedrijf af van de persoonlijkheden en beslissingen van de mensen die op het hoogste niveau handelen.

  Bij CareerTeam begrijpen
  we welke invloed een CTO heeft op de technologische ontwikkeling en winstgevendheid van een bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring in executive search en consultancy in de digitale sector, weten we wat een CTO nodig heeft naast diepgaande technische kennis. Met onze KPI-gedreven multi-channel search en ons netwerk van meer dan 700.000 IT-experts vinden we binnen 30 dagen weken uw perfecte CTO.

  Daarom is het aanwerven van de juiste kaderleden essentieel
  voor u. Door onze ervaring als succesvol executive search specialist met digitale expertise op het gebied van leiderschap kunnen wij u adviseren bij de selectie van kandidaten en u ondersteunen in het gehele wervingsproces. Of u nu op zoek bent naar een Chief Executive Officer (CEO), Managing Director (MD) of een Chief Technology Officer (CTO), wij vinden voor u de meest geschikte managers.

  Bent u bezig uw management voor te bereiden op de toekomst
  of wilt u nieuwe C-level functies vervullen? Als recruitmentbureau en headhunter heeft CareerTeam diepgaande expertise op het gebied van executive search en kan u over alles wat met human resources en de invulling van managementfuncties te maken heeft adviseren. Andere diensten in het wervingsproces zijn active sourcing, direct search, employer branding en het selecteren van de juiste soft skills voor geschikte kandidaten.

  Bij CareerTeam
  vindt u de juiste kandidaat voor het opzetten en ontwikkelen van de IT-structuur van uw bedrijf. We stellen ze graag aan u voor.

  CASE STUDIES

  Wat klanten zeggen

  “Voor ons kantoor in Waalwijk hebben we CareerTeam succesvol ingeschakeld om een Chief Information Officer te vinden. Het hele proces duurde ongeveer een maand, wat uitzonderlijk snel is.”

  John

  CFO | IGM Resins

  “Ik heb erg prettig met CareerTeam samengewerkt om enkele Senior Software Developers en Product Owners van hoog niveau te vinden. Onze samenwerking verliep erg vlot en we hadden gelukkig snel resultaat.”

  Marc

  COO | Olvin

  “Voor ons kantoor in Waalwijk hebben we CareerTeam succesvol ingeschakeld om een Chief Information Officer te vinden. Het hele proces duurde ongeveer een maand, wat uitzonderlijk snel is.”

  Jonas

  HR Directeur | HelloLaw.nl