DATA SCIENCE RECRUITMENT

Uw partner voor het vinden van de beste Data Science experts.

Wilt u een gratis analyse van de potentiele kandidaten, de verwachte salarisrange, e.d. voor een bij u openstaande positie? Stuur ons dan een kort bericht met informatie over de positie, en we sturen u de analyse binnen 1 werkdag toe.

  Uw gegevens worden volgens de AVG behandeld.

  Voorbeeld posities:

  Data Scientist

  Lead Data Scientist

  Senior Data Scientist

  Data Engineer

  Data Analyst

  Machine Learning Engineer

  Data Visualization Specialist

  Business Intelligence (BI) Analyst

  Data Product Manager

  Doeltreffende Data science recruitment

  Wij vinden voor u de beste data scientist

  Laat ons u begeleiden bij het zoeken naar de juiste kandidaat voor uw bedrijf! Of u nu een Data Scientist or Data Product Manager of een manager zoekt; wij hebben de tools om uw ideale kandidaat te vinden.

  Data Science als vakgebied

  Data Science is een interdisciplinair vakgebied dat zich bezighoudt met het extraheren van inzicht, informatie en kennis uit gegevens. Het combineert domeinkennis, programmering en statistiek om uit grote hoeveelheden data waardevolle inzichten te halen. Data Science draait niet alleen om gegevensanalyse, maar ook om het begrijpen van de context en het gebruiken van de verworven inzichten om strategische beslissingen te nemen. Dit vakgebied is onmisbaar geworden in onze moderne, gedigitaliseerde wereld, waar enorme hoeveelheden data continu worden gegenereerd.

  Data Scientists zijn professionals met sterke technische vaardigheden, waaronder programmeren, machine learning, statistiek en data visualisatie. Daarnaast hebben ze een diep inzicht in het vakgebied waar ze in werken, zodat ze de gegevens in de juiste context kunnen plaatsen en kunnen begrijpen wat de gegevens betekenen voor hun organisatie. Zij zijn in staat om complexe problemen op te lossen en ongestructureerde data om te zetten in begrijpelijke en bruikbare informatie.

  ons RECRUITmentPROCESS

  Datagedreven, snel & accuraat

  Wij hebben niet veel tijd nodig om uw nieuwe medewerker te vinden. Gegarandeerd dat u binnen 30 dagen de ideale kandidaat zult vinden die u zoekt.

  Hoe wij kunnen helpen

  Het vinden van de juiste Data Science expert kan een uitdagende taak zijn, gezien de complexiteit en de breedte van de vaardigheden die vereist zijn. Hier komt het wervingsbureau CareerTeam om de hoek kijken. Met jarenlange ervaring en een diep inzicht in het Data Science-vakgebied zijn wij in staat om de perfecte kandidaat voor uw specifieke behoeften te vinden. Ons team van experts begrijpt niet alleen wat er nodig is om succesvol te zijn in Data Science, maar weet ook hoe belangrijk het is om de juiste persoon te vinden die past bij de cultuur en de waarden van uw bedrijf.

  Bij CareerTeam geloven we in het belang van een persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om uw bedrijf en uw unieke behoeften te begrijpen, zodat we de perfecte match kunnen vinden. We hebben een breed netwerk van Data Science professionals en we zorgen ervoor dat we de meest geschikte kandidaten selecteren die zowel de technische als de domeinkennis hebben die u nodig heeft.

  Of u nu op zoek bent naar een Data Scientist, een Data Analist of een Data Engineer, bij CareerTeam staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste expert. Wij zijn er trots op dat we organisaties kunnen ondersteunen bij het navigeren door de uitdagingen van de digitale transformatie en het vinden van de juiste talenten om hun datagedreven doelen te bereiken.