CTO RECRUITMENT

Hét recruitmentbureau voor CTO-functies.

Als gespecialiseerde IT-headhunters begrijpen we de specifieke behoefte op IT-gebied en vinden we de juiste managers voor u.

  Uw gegevens worden volgens de AVG behandeld.

  Grondige consultatie

  Uitgebreide search

  Hoogste Kwaliteit

  IT Leadership

  CIO

  CTO

  Chief Software Architect

  Head of Engineering

  IT Manager

  Technische veranderingen en innovaties
  staan op de dagelijkse agenda van elk digitaal bedrijf. De CTO (Chief Technical Officer) heeft tot taak de IT-infrastructuur van een bedrijf te moderniseren en medewerkers te ondersteunen in hun dagelijkse gang van zaken. Hij vertaalt de eisen van het C-level naar een technische oplossing.

  Bij CareerTeam begrijpen
  we welke invloed een CTO heeft op de technologische ontwikkeling en winstgevendheid van een bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring in executive search en consultancy in de digitale sector, weten we wat een CTO nodig heeft naast diepgaande technische kennis. Met onze KPI-gedreven multi-channel search en ons netwerk van meer dan 700.000 IT-experts vinden we binnen 30 dagen weken uw perfecte CTO.

  Veel technische expertise en oog voor technische innovaties op de markt – dit en nog veel meer kenmerkt een succesvolle CTO. CTO vs. CIO: Vergeleken met de CIO, die zich richt op de interne structuren op IT-gebied, is de CTO grotendeels verantwoordelijk voor het verder uitwerken van de IT-strategie. Dit vereist bijzondere kennis van de nationale en internationale IT-markt. De evaluatie van nieuwe technologieën, software en hardware, evenals serviceproviders, is daarom een van de belangrijkste taken van een CTO.

  Maar met alle technische innovatie en vooruitgang zijn er ook belangrijke kwalificaties en gebieden die alle goede CTO’s gemeen hebben:

  LATEN WE ZE IN DETAIL BEKIJKEN.

  Wat zijn de eigenschappen van een goede CTO?

  Veel technische expertise

  een CTO heeft een diepgaand begrip van technologie en hoe deze werkt.

  Grondig begrip van bedrijfsprocessen

  een CTO moet begrijpen hoe de bedrijfsprocessen van een organisatie werken om effectieve technologische oplossingen te ontwikkelen.

  Uitstekende communicatieve vaardigheden

  een CTO moet technische informatie duidelijk kunnen communiceren aan werknemers, leidinggevenden en andere belanghebbenden.

  Strategisch denken

  een CTO heeft het vermogen om strategisch na te denken over technologische risico’s en hoe deze risico’s kunnen worden beperkt.

  Probleemoplossend vermogen

  Geleid door acht internetondernemers die door een team van digital natives met elk een eigen specialisatie ondersteunt worden.

  Aanpassingsvermogen

  een CTO moet zich kunnen aanpassen aan veranderende technologische bedreigingen en trends.

  Creativiteit

  een CTO ontwikkelt creatieve oplossingen voor complexe technologische problemen.

  Detailgericht

  een CTO heeft veel aandacht voor detail om potentiële technologische bedreigingen op te sporen.

  Organisatie

  een CTO is goed georganiseerd om de technologie van een bedrijf effectief te beheren.

  Geduld

  een CTO heeft geduld om zijn werknemers effectief te informeren over best practices op het gebied van technologie.

  CASE STUDIES

  Wat klanten zeggen

  “Voor ons kantoor in Waalwijk hebben we CareerTeam succesvol ingeschakeld om een Chief Information Officer te vinden. Het hele proces duurde ongeveer een maand, wat uitzonderlijk snel is.”

  John

  CFO | IGM Resins

  “Ik heb erg prettig met CareerTeam samengewerkt om enkele Senior Software Developers en Product Owners van hoog niveau te vinden. Onze samenwerking verliep erg vlot en we hadden gelukkig snel resultaat.”

  Marc

  COO | Olvin

  “Voor ons kantoor in Waalwijk hebben we CareerTeam succesvol ingeschakeld om een Chief Information Officer te vinden. Het hele proces duurde ongeveer een maand, wat uitzonderlijk snel is.”

  Jonas

  HR Directeur | HelloLaw.nl