DATA DRIVEN EXECUTIVE SEARCH

Leaders of IT & Management Recruitment

Als gespecialiseerde IT-headhunters begrijpen we de specifieke behoefte op IT-gebied en vinden we de juiste managers voor u.

Grondige consultatie

Uitgebreide search

Hoogste Kwaliteit

IT Leadership

CIO

CTO

Chief Software Architect

Head of Engineering

IT Manager

Laat ons u begeleiden bij het zoeken naar de juiste kandidaat voor uw bedrijf! Of u nu een IT-expert of een manager zoekt; wij hebben de tools om uw ideale kandidaat te vinden.

Bij CareerTeam begrijpen
we welke invloed een CTO heeft op de technologische ontwikkeling en winstgevendheid van een bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring in executive search en consultancy in de digitale sector, weten we wat een CTO nodig heeft naast diepgaande technische kennis. Met onze KPI-gedreven multi-channel search en ons netwerk van meer dan 700.000 IT-experts vinden we binnen 30 dagen weken uw perfecte CTO.

Daarom is het aanwerven van de juiste kaderleden essentieel
voor u. Door onze ervaring als succesvol executive search specialist met digitale expertise op het gebied van leiderschap kunnen wij u adviseren bij de selectie van kandidaten en u ondersteunen in het gehele wervingsproces. Of u nu op zoek bent naar een Chief Executive Officer (CEO), Managing Director (MD) of een Chief Technology Officer (CTO), wij vinden voor u de meest geschikte managers.

Bent u bezig uw management voor te bereiden op de toekomst
of wilt u nieuwe C-level functies vervullen? Als recruitmentbureau en headhunter heeft CareerTeam diepgaande expertise op het gebied van executive search en kan u over alles wat met human resources en de invulling van managementfuncties te maken heeft adviseren. Andere diensten in het wervingsproces zijn active sourcing, direct search, employer branding en het selecteren van de juiste soft skills voor geschikte kandidaten.

Bij CareerTeam
vindt u de juiste kandidaat voor het opzetten en ontwikkelen van de IT-structuur van uw bedrijf. We stellen ze graag aan u voor.

CASE STUDIES

Wat klanten zeggen

“Voor ons kantoor in Waalwijk hebben we CareerTeam succesvol ingeschakeld om een Chief Information Officer te vinden. Het hele proces duurde ongeveer een maand, wat uitzonderlijk snel is.”

John

CFO | IGM Resins

“Ik heb erg prettig met CareerTeam samengewerkt om enkele Senior Software Developers en Product Owners van hoog niveau te vinden. Onze samenwerking verliep erg vlot en we hadden gelukkig snel resultaat.”

Marc

COO | Olvin

“Voor ons kantoor in Waalwijk hebben we CareerTeam succesvol ingeschakeld om een Chief Information Officer te vinden. Het hele proces duurde ongeveer een maand, wat uitzonderlijk snel is.”

Jonas

HR Directeur | HelloLaw.nl