UW PARTNER IN RECRUITMENT

CareerTeam: Sinds 2011 dé specialist in het koppelen van hoogwaardige professionals aan toonaangevende bedrijven binnen en buiten Nederland

  Uw gegevens worden volgens de AVG behandeld.

  Focusgebieden

  Sales

  Marketing

  Operations

  Software dedvelopment

  Data science & engineering

  Cloud

  Uw Partner in Recruitment

  Sinds onze oprichting in 2011 hebben we één missie: de perfecte match vinden tussen talent en bedrijf. CareerTeam is uw toegewijde partner voor hoogwaardige werving en selectie in Nederland en daarbuiten. Met jarenlange ervaring en een diepgaand begrip van diverse sectoren, staan we klaar om uw personeelsbehoeften te vervullen

  Onze Diensten

  Recruitment
  Bij CareerTeam begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we maatwerk recruitment oplossingen om ervoor te zorgen dat we de beste kandidaten  vinden die naadloos aansluiten bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen

  Headhunting
  Ons team van gespecialiseerde headhunters beschikt over een uitgebreid netwerk en de
  expertise om topkandidaten te identificeren en te benaderen voor leidinggevende
  posities binnen uw organisatie.

  Executive Search
  Voor senior leiderschap en executive posities biedt CareerTeam een grondige executive
  search-service, waarbij we streven naar de meest gekwalificeerde kandidaten om uw
  bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden

  Waarom CareerTeam?

  ● Ervaring sinds 2011: Met meer dan een decennium aan ervaring in recruitment begrijpen we de markt als geen ander.
  ● Toegewijd Team: Onze professionele consultants zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service en resultaten.
  ● Professioneel Netwerk: We hebben een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde professionals in diverse sectoren.
  ● Maatwerkoplossingen: Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, en daarom bieden we oplossingen die zijn aangepast aan uw behoeften

  ТЕSTIMONIALS

  Wat klanten zeggen

  Chief Information Officer

  “Voor ons kantoor in Waalwijk hebben we CareerTeam succesvol ingeschakeld om een Chief Information Officer te vinden. Het hele proces duurde ongeveer een maand, wat uitzonderlijk snel is.”

  John

  CFO | IGM Resins

  Senior Software Developers &
  Product Owners

  “Ik heb erg prettig met CareerTeam samengewerkt om enkele Senior Software Developers en Product Owners van hoog niveau te vinden. Onze samenwerking verliep erg vlot en we hadden gelukkig snel resultaat.”

  Marc

  COO | Olvin

  Managing Director

  “Voor ons kantoor in Waalwijk hebben we CareerTeam succesvol ingeschakeld om een Chief Information Officer te vinden. Het hele proces duurde ongeveer een maand, wat uitzonderlijk snel is.”

  Jonas

  HR Directeur | HelloLaw.nl

  De Kunst en Wetenschap van Recruitment

  In een wereld waar bedrijven voortdurend evolueren, is het vinden van de juiste talenten een ware kunst. Recruitment gaat verder dan het simpelweg matchen van CV’s met functie-eisen; het draait om het begrijpen van de bedrijfscultuur, het herkennen van opkomende trends in de industrie en het identificeren van kandidaten die niet alleen aan de huidige behoeften voldoen, maar ook vooruit kunnen kijken naar de toekomst.

   

  Elk bedrijf is uniek, en dus is ook hun behoefte aan talent dat past bij hun specifieke eisen. Of het nu gaat om het navigeren door veranderende markten, het leiden van teams door digitale transformaties, of het realiseren van internationale groei, de juiste medewerker kan een aanzienlijke impact hebben op de koers en prestaties van een organisatie.

   

  Bij Recruitment draait alles om diepgaand onderzoek, een breed netwerk en scherpzinnig inzicht. Het is een samenspel van data-analyse en menselijke intuïtie. In dit complexe en cruciale proces is het essentieel om een partner te hebben die de nuances begrijpt, de juiste vragen stelt en bovenal, die goed luistert.

   

  In de huidige zakelijke omgeving, waar het vinden van getalenteerde professionals steeds uitdagender wordt, is Recruitment niet langer een luxe, maar een absolute noodzaak. Het draait om het vinden van de talenten van morgen, vandaag.

   

  Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte match voor uw organisatie. Neem vandaag nog contact op met ons professionele team van recruiters.